Brutes in Fortnite krijgen toch downgrade

Brutes in Fortnite krijgen toch downgrade

Epic Games heeft aanpassingen gedaan aan de Brute in Fortnite na de feedback van spelers. Eerder href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/epic-verdedigt-mech-suits-in-fortnite-2/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">verdedigde </a>de ontwikkelaar nog de krachtige positie van de mech suits.

De Brute vuurt nu zes raketten tegelijkertijd af in plaats van tien en de ratio waarmee de raketten afgevuurd worden, is verminderd met 56%. Epic Games meldt dat het doel hiervan is om te zorgen dat spelers met een Brute en hun tegenstanders de mogelijkheid krijgen om meer heen en weer te vechten en de tegenstander de kans te geven om er op te reageren.

Verder is de radius van de Brute-explosie verminderd met 42%. Hiermee blijft de Brute nog een sterke optie om structuren te vernietigen, maar is dit minder dodelijk tegenover spelers. De ‘dash cooldown’ is verhoogd van drie seconden naar vijf en de boost in snelheid die de Brute krijgt van boosten in de lucht is verlaagd met 33%.

De bestuurder krijgt verder geen materialen meer van de Brute wanneer deze structuren vernietigd en ook de spawn rate van de Brute is verminderd, dit geldt voor alle modi behalve de competitieve Arena-modus, hierbij blijven de spawn rates hetzelfde. De health van de Brute is verhoogd van 1000 naar 1250, Epic Games legt uit dat zij hiervoor gekozen hebben omdat de Brute door de aanpassingen meer strategisch gebruikt moet gaan worden en ze willen de speler meer ruimte bieden om dit te kunnen doen.

Epic Games heeft er ook voor besloten om de Junk Rift tijdelijk te verwijderen van de Arena playlist, tot update v10.20.

Lees hier alle details over de aanpassingen die gedaan zijn aan de Brute.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

tjirp..tjirp... :P

0

Aanbevolen voor jou