Fortnite: Battle Royale-evenement voor beroemdheden en pro-spelers | Gamer.nl

Fortnite: Battle Royale-evenement voor beroemdheden en pro-spelers | Gamer.nl

Epic Games organiseert tijdens de opkomende E3 een evenement waarbij pro-spelers en beroemdheden het tegen elkaar opnemen in Fortnite: Battle Royale.

Via hun website maakt de ontwikkelaar van de razend populaire game bekend dat tijdens E3 beroemdheden en pro Fortnite-spelers het tegen elkaar opnemen in Fortnite: Battle Royale. Hierbij worden vijftig populaire atleten en artiesten opgezadeld met de vijftig beste Fortnite: Battle Royale-spelers ter wereld."

Tijdens het Fortnite Party Royale-toernooi, dat loopt van 12 tot 14 juni, nemen meerdere teams het tegen elkaar op totdat er uiteindelijk één ultieme winnaar wordt aangewezen. Epic laat weten dat het binnenkort komt met meer details over het evenement. Bovendien geeft de ontwikkelaar aan dat er over een paar weken meer bekend wordt gemaakt over ranked play in de game-modus.

Van een aantal beroemdheden die we mogen verwachten weten we waarschijnlijk al dat ze zullen deelnemen. Donderdag explodeerde het internet toen Ninja, de grootste Twitch-streamer van het moment, samen met de populairste rappers van dit moment Drake en Travis Scott en American football-speler JuJu Smith-Schuster live Fortnite: Battle Royale gingen spelen. Het kijkersaantal liep tijdens de stream op tot meer dan 600.000 kijkers en verbrak meerdere records.

Afgelopen donderdag kwam er nog een gloednieuwe update uit voor Fortnite: Battle Royale. Deze bracht onder meer een nieuw explosief en modus naar het spel. Vanaf vandaag is ook de mobiele-versie van de game uit als uitnodigingsevent voor iOS en staat gelijk al op nummer één in de hitlijst van de App Store.

Media has no description

Speel je Fortnite: Battle Royale op pc of PlayStation 4, en wil graag met je vrienden die een ander platform hebben gamen? Check dan onze guide waarin haarfijn staat uitgelegd wat hiervoor gedaan moet worden en blijf via onze Fortnite-pagina op de hoogte van het laatste nieuws.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou