Fortnite 10.10 content-update komt met Junk Rift

Fortnite 10.10 content-update komt met Junk Rift

De nieuwste update voor Fortnite is nu beschikbaar voor de pc, PS4 en Xbox One en bevat onder andere Junk Rift.

Battle Royale

In de nieuwste content-update van Fortnite wordt Junk Rift geïntroduceerd voor Battle Royale. Met Junk Rift maak je vijanden van kant door zware items op ze te droppen vanuit een zogeheten Junk Rift. Denk hierbij bijvoorbeeld aan auto’s.

Bij een directe hit wordt er 200 schade verricht en bij een shockwave hit wordt er 100 schade verricht. Bij beiden worden voertuigen en breekbare objecten vernietigd op het moment van inslag. De Junk Rifts zijn verkrijgbaar in chests, supply drops, lamas en floor loot, ze droppen in stapels van 2 en komen heel weinig voor.

Verder zijn er nu ook Glitched Consumables, waarbij je niet weet wat het is. Een Rift Beacon is geëxplodeerd en dat creëert items die steeds blijven veranderen in andere items. Hierbij kan je denken aan paddenstoelen, appels, kokosnoten, pepers, shadow stones, etc.

De map is ook veranderd, de explosie van de Rift Beacon heeft een krater achter gelaten bij de Rec Center, dit is ook de enige plek waar de Glitched Consumables gevonden kunnen worden.

Watch on YouTube

Creative

In de Creative-modus zijn er vijf nieuwe Prefabs;

  • Dusty Depot Blue Warehouse

  • Dusty Depot Grey Warehouse

  • Dusty Depot Red Warehouse

  • Dusty Depot Visitor Warehouse

  • Dusty Diner

Verder zijn er twee nieuwe galerieën toegevoegd, ‘Dusty Depot & Diner Gallery’ en ‘Dusty Depot & Diner Prop Gallery’.

fortnite

Save The World

In de Save The World-modus wordt de V6 Launcher geïntroduceerd, deze komt terecht in de Weekly Store. De V6 Launcher kan 6 raketten lanceren voordat hij opnieuw geladen moet worden. De V6 Launcher zal vanaf 21 augustus tot 28 augustus beschikbaar zijn in de Weekly Store.

fortnite

Er is ook een nieuwe wekelijkse quest, ‘Cloaked Star’. Hierbij is het te bedoeling dat je Cloaked Star helpt om bij het radiostation te komen zodat hij zijn nieuwe ‘Song of Summer’ kan uitzenden.

fortnite

Lees hier meer over de 10.10 content update.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou