Foo Fighters sluiten BlizzCon 2011 af | Gamer.nl

Foo Fighters sluiten BlizzCon 2011 af | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel het evenement zelf is uitverkocht, kunnen geïntere eerden nog wel BlizzCon Virtual Tickets bestellen. Hiermee kunnen zij een groot deel van het evenement live op internet volgen, via een stream. Het afsluitingsconcert wordt geopend door The Artist Formerly Known as Level 80 Elite Tauren Chieftain. Deze band, bestaande uit werknemers van Blizzard, speelt op de laatste avond van het evenement nummers uit de Warcraft-, Starcraft-, en Diablo-games. Daarna dragen zij het podium over aan de Foo Fighters. 

"We zijn er zeker van dat muziekhistorici in de toekomst terug zullen blikken op BlizzCon 2011 als het hoogtepunt van Foo Fighters lange en roemrijke carrière", aldus Dave Grohl, de frontman van de band. "Wij kijken er naar uit om die voorspelling uit te laten komen door volgende maand de Horde en de Alliance te verenigen en Anaheim op zijn kop te zetten." BlizzCon 2011 vindt plaats op 21 en 22 oktober.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou