Firmware update voor Switch voegt online uitnodigingen van vrienden toe

Firmware update voor Switch voegt online uitnodigingen van vrienden toe

Nintendo heeft gisteren firmware update 9.0.0 voor Switch gelanceerd. Dit voegt onder andere een sectie toe waarin 'Online Play Invites' kunnen verschijnen.

Voor zover bekend kunnen de online uitnodigingen alleen nog via de mobiele Nintendo Switch Online-app worden verstuurd, maar ze zijn nu in ieder geval zichtbaar op het Switch-systeem zelf.

Verder voegt de nieuwe versie alarm notificaties toe, zodat spelers in games die het ondersteunen een alarm kunnen zetten, al is nog niet bekend in welke games dit mogelijk wordt. Spelers kunnen ook een QR-code gebruiken om in te loggen op hun Nintendo Account. Ook kan er nu gezocht worden in de nieuwssectie.

De update is ook alvast ter voorbereiding van de lancering van de Switch Lite. Er is nu een optie om alle knoppen, behalve de Home- en Capture-knoppen, uit te zetten. Het is vervolgens alleen mogelijk een externe controller te gebruiken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

En weer een klein stapje richting fatsoenlijk online op de Nintendo. Nog een paar maanden en we halen het nivo van de Wii-U/3DS...

0

Beter laat dan nooit... Dank je wel Nintendo, eindelijk.

0

Aanbevolen voor jou