Fire Emblem: Three Houses bevat meer dan 200 uur aan content

Fire Emblem: Three Houses bevat meer dan 200 uur aan content

In Fire Emblem: Three Houses duurt het ongeveer 80 uur om het spel uit te spelen met één van de drie Huizen, die elk tot een ander einde van het verhaal leiden.

Toshiyuki Kasukihara, de regisseur van Fire Emblem: Three Houses, vertelt in een interview met de Franse nieuwswebsite JeuxVideo dat het spel meer dan 200 uur aan content bevat. "Ik had 80 uur nodig om het spel uit te spelen met één van de drie Huizen. Als je alle drie de paden wilt nemen kan dit dus meer dan 200 uur in beslag nemen", aldus Kasukihara. Hij vult hierbij aan dat de drie Huizen allemaal een ander einde van het spel tonen.

Fire Emblem: Three Houses speelt zich af op het Fódlan-continent, dat is verdeeld in drie Huizen: De Black Eagles, Blue Lions en de Golden Deer. In het midden van het continent ligt de Garreg Mach Monastery, de thuisbasis van de Officers Academy waar studenten leren over magie, wapens en speciale vaardigheden.

Vorige week werden er nog een aantal Japanse trailers uitgebracht van Fire Emblem: Three Houses, dat op 26 juli lanceert voor de Nintendo Switch. Ook werd bekendgemaakt dat het spel vier uitbreidingen en een seizoenspas krijgt, welke onder andere nieuwe verhalen en missies toevoegen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Poe. Zoveel tijd heb ik niet. :P

0
test

@Sabor het gaat hier wel over drie playthroughs en vermoedelijk delen die een aantal van dezelfde (side) missions.

0

Aanbevolen voor jou