Finisher kunnen voortaan worden uitgeschakeld in Assassin's Creed Valhalla

Finisher kunnen voortaan worden uitgeschakeld in Assassin's Creed Valhalla

De nieuwste update van Assassin's Creed Valhalla staat spelers toe om finishers uit te schakelen.

Finishers zijn overdreven aanvallen die protagonist Eivor uitvoert wanneer een vijand op de grond ligt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het breken van de nek van een wolf of het neersteken van een vijand met zijn eigen vlaggenstok. 

Verder voegt de update een drietal vaardigheden toe aan de nieuwste action-adventure game van Ubisoft. Cold Rage is een voorbeeld hiervan. Met deze passieve vaardigheid wordt het mogelijk voor Eivor om inkomende aanvallen te negeren tijdens het aaneenrijgen van reguliere melee-aanvallen.

Tenslotte zijn er een flink aantal bugs verholpen en keren er een stel vissen terug in de game.  Hier lees je alles over de nieuwste update.

Eerder deze maand werd duidelijk dat de eerste grote uitbreiding voor Assassin's Creed Valhalla is uitgesteld naar 13 mei. In deze uitbreiding  bezoeken spelers Ierland en jagen zij op een mysterieuze cult. Daarbij komen diverse Keltische mythes aan bod. In de zomer moet de tweede uitbreiding, The Siege of Paris, uitkomen.

Assassin's Creed Valhalla is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Windows pc, Google Stadia en Amazon Luna via de Ubisoft Store. Op de Ubisoft Store krijg je met 100 Ubisoft Connect punten altijd 20% korting op je aankoop.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola oh, ik dacht dat het was bedoeld om het tempo wat op te voeren, omdat je die filmpjes na 468 keer wel hebt gezien... Maar misschien is het inderdaad omdat mensen fijngevoelig zijn. Hebben ze toch de verkeerde game gekocht, haha

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola volgensmij is het vooral zodat je niet uit je combat gehaald wordt door animaties.

0
test

Ja ga een van de weinige leuke dingen uit de game halen. Het KAN nog erger dus.

0

@bigds9fan het wordt een instelling als ik het goed begrijp, je kan het dus gewoon aan laten staan. Overigens wel gewoon gejat van Fallout en Skyrim. Maar hé Ubisoft he

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou