Nieuwe PlayStation vr-controller krijgt misschien vingertracking

Nieuwe PlayStation vr-controller krijgt misschien vingertracking

Sony heeft een patent ingediend voor een nieuwe vr-controller. met vingertracking Het verzoek werd onlangs geregistreerd bij het patentenbedrijf href="https://patentscope.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020031271&tab=PCTBIBLIO&_cid=P12-K6T6AC-51586-1" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Patentscope</a>.

In de beschrijving van het patent staat dat de controller werkt met verschillende sensoreenheden, waarvan een de hand van de gebruikers detecteert en de andere de bewegingen die de vingers maken. Waar deze controller voor dient is nog onbekend. Mogelijk gaat het om een controller samen met een nieuwe van PlayStation VR te gebruiken is. Fans vergelijken de Sony-controller met die van de Valve Index, die ook gebruikmaakt van vingertracking. Je kan het patent hieronder bekijken.

PSVR

Dat het patent is ingediend, hoeft nog niet te zeggen dat deze controller ook uit gaat komen. Bedrijven dienen vaker patenten in waar ze uiteindelijk geen werk van maken. Meer duidelijkheid kan pas worden gegeven als Sony officieel informatie over deze controller bekendmaakt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

GTA VI in VR met vingertracking is een mooi vooruitzicht.

0
test

Zou persoonlijk ook wel een pookje oid fijn vinden, is nu bij sommige spellen wel erg behelpen met vooral lopen

0
test

@KoningDriessen linker plaatje lijkt mij op dat bovenin een pookje zit. Maar hoop wel dat de controller meer afgerond zal zijn, vergelijkbaar met de navigator, dan het vierkante op de plaatjes.

0

Aanbevolen voor jou