'Final Fantasy XV biedt 200 uur gameplay' | Gamer.nl

'Final Fantasy XV biedt 200 uur gameplay' | Gamer.nl

Final Fantasy XV biedt in totaal zo'n 200 uur aan gameplay. Dat zei regisseur Hajime Tabata tijdens een livestream van Square Enix.

"We verwachten dat het verhaal zo'n veertig tot vijftig uur in beslag zal nemen. Dus de speler heeft op zijn minst veertig uur spelplezier," aldus Tabata. Daarnaast heeft de ontwikkelaar veel zijmi ies en 'andere extra dingen' gepland. "Alleen de extra dingen zijn al honderd uur aan gameplay. Dus als je dat allemaal optelt hebben we het mi chien over 200 uur... de uiteindelijke versie van de game - ongeveer 200 uur in totaal." Volgens Tabata hebben fans lang gewacht op deze game en wil de studio er zeker van zijn dat er genoeg content is voor hen.

Voor wie het spel nog rustiger aan wil spelen, is er een Pause-option toegevoegd. Hiermee kunnen de realtime-gevechten van de game worden gepauzeerd, zodat de speler kan nadenken over zijn volgende acties. De optie kan worden aangezet in het menu. Als de Pause-option is ingeschakeld, pauzeert het spel als de speler geen knoppen indrukt. Er is wel een limiet aan hoe lang het gevecht op pauze kan blijven staan.

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou