Final Fantasy XIII op PS3 komt met uitnodiging bèta Final Fantasy XIV | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder meldde ontwikkelaar Square-Enix dat trouwe spelers van Final Fantasy XI op 11 maart een uitgenodiging kregen voor een gesloten test van Final Fantasy XIV. Het elfde deel in de Final Fantasy-reeks is tevens compleet online te spelen.

Nu is het dus mogelijk voor mensen die Final Fantasy XIII op de Playstation 3 hebben aangeschaft om ook aan de slag te gaan met de bèta. Door de code die in de handleiding van de game zit te verzilveren op de website van Square Enix, komt men op een lijst te staan voor mensen die toegang krijgen tot de béta.

Final Fantasy XIV werd aangekondigd op de Electronic Entertainment Expo in 2009. De game moet ergens dit jaar op de PlayStation 3 en PC uitkomen. In de MMORPG kunnen spelers samen op avontuur in een grote fantasiewereld.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou