Final Fantasy XIII-2 verschijnt op één disk | Gamer.nl

Final Fantasy XIII-2 verschijnt op één disk | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Aanvankelijk gingen er geruchten de ronde dat de game net als net als FFXIII op drie disks zou verschijnen voor Xbox 360. Toriyama legt uit dat het vervolg gebruikmaakt van scènes in real-time, waardoor er deze keer maar één disk nodig is. Dit heeft ook tot gevolg dat veranderingen in de uitrusting van spelers te zien zijn tijdens deze scènes.

Het tijdschrift Famitsu meldt ook dat er quick-time events in de game zitten, maar dat spelers niet overdreven zwaar bestraft worden als zij deze mi en. Ook is het mogelijk voor hen om tu en personages te wi elen tijdens een gevecht. Daarnaast is het in Final Fantasy XIII-2 mogelijk om het huidige personage te wi elen tijdens een gevecht en gaan gevechten gewoon door als de leider van het team sterft. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou