'Final Fantasy Versus XIII wordt Final Fantasy XV, naar Wii U' | Gamer.nl

'Final Fantasy Versus XIII wordt Final Fantasy XV, naar Wii U' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De video toont beelden van Final Fantasy Versus XIII uit januari 2009, maar wordt afgesloten met een Final Fantasy XV-logo. Hoewel de echtheid van de video niet kan worden gecontroleerd, zijn er een aantal elementen die er op wijzen dat de video niet echt is.

Zo zijn de getoonde beelden erg oud zijn en klopt het Cero-logo niet (Cero is de Japanse instantie voor leeftijdscla ificaties). Ook het feit dat het Crystal Tools-logo wordt getoond in de video is opvallend. Deze engine is gebruikt voor verschillende Final Fantasy-games van deze generatie en aanvankelijk ook voor Final Fantasy Versus XIII, maar in september vorig jaar werd bekend dat die game zou worden doorontwikkeld op een nieuwe engine.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou