Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered verschijnt in januari 2020

Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered verschijnt in januari 2020

Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered komt op 23 januari 2020 uit.

Dat heeft Square Enix aangekondigd. De game verschijnt dan op PlayStation 4, Switch, iOS en Android. Het bedrijf heeft tevens een nieuwe trailer van de game uitgebracht.

Crystal Chronicles verscheen oorspronkelijk in 2003 op de GameCube. Daarmee was het de eerste Final Fantasy-game voor een Nintendo-console sinds Final Fantasy 4 uit 1994. De actie-rpg had als uniek aspect de mogelijkheid voor vier spelers om samen te spelen via Game Boy Advance-handhelds. De remaster krijgt cross-play en een online modus.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er leuk uit, maar het wordt weer eens tijd voor nieuwe games ipv al die remasters..

0
test

@SuperDre Je bedoeld iets nieuws zoals De uitbereding Shadowbringers op ff14 die onlangs is uitgekomen, of bedoel je wellicht zoals de ff7 remake die er dus over niet heel lange tijd aankomt. Bovendien vragen de fans om al die remasters hoor. FF is gewoon een enorm geliefde serie, en veel van die games waren niet meer speelbaar, zeker niet voor mensen die geen oude consoles verzamelen en/of bewaren.

0
test

Deze was echt leuk, alleen destijds vrijwel onmogelijk om 4 gameboy advances, 4 link kabels EN 4 spelers consistent bij elkaar te kunnen krijgen.

0
test

@WvA Ik heb em destijds met z'n drieën uitgespeeld! Gelukkig hadden we alle drie dus een gba, want anders is het niet zo praktisch. Ben ook benieuwd hoe ze dat hier gaan doen met local multiplayer.

0

Aanbevolen voor jou