Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered-multiplayer heeft regiolock

Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered-multiplayer heeft regiolock

De multiplayer van Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered heeft een regiolock.

Dat blijkt uit tekst op de officiële website van de aankomende website. "In de online multiplayermodus, kan een speler alleen met andere spelers in de regio waar de software vandaan komt matchen." Verder valt er te lezen dat gamers logischerwijs een Xbox Live Gold-, PlayStation Plus- of Switch Online-abonnement moeten hebben voor de multiplayermodus.

Crystal Chronicles verscheen oorspronkelijk in 2003 op de GameCube. De actie-rpg had als uniek aspect de mogelijkheid voor vier spelers om samen te spelen via Game Boy Advance-handhelds. Het spel had geen online multiplayer. De remaster heeft juist geen lokale multiplayer, maar wel een online multiplayer. De remaster verschijnt op 27 augustus voor PlayStation 4, Switch, iOS en Android.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goede morgen Michel. Weet je nog dat ik het laats had over feiten checken? Na Final Fantasy 4 (in Amerika FF 2 genoemd) is daarna beperkt Final Fantasy 5 en Final Fantasy 6 (ook wel deel 3 genoemd) uitgekomen op de Nintendo consoles. Dit is hier ook al meermaals door verschillende mensen uitgelegd. Daarnaast was Final Fantasy 4 uitgekomen in 1991 ipv 1994. Je mag het weer als kritiek zien maar je kan het ook zien als het verbeteren van de inhoud die gamer.nl aanbied en dat jullie hier bezoekers hebben die daar een steentje aan bijdragen.

0
test

@Jumpman Goedemorgen Jumpman. Ik ben niet vies van kritiek, zeker niet wanneer het terecht is! Je hebt helemaal gelijk wat het bovenstaande betreft. Ik zie al waar het fout is gegaan: de laatste alinea is een stuk informatie die al vaker op de site heeft gestaan en simpelweg incorrect is. Thanks voor het melden en ik houd er rekening mee voortaan!

0
test

@MichelMusters helemaal top, en zoals ik al zei, is simpelweg de site met z’n allen beter maken 😉

0

Oef, niet eens alleen online multiplayer maar ook nog eens een regiolock. Ik vind dit een vrij waardeloze remaster. Teleurstellend voor mij.

0
test

@Minoesh Inderdaad... 0 reden deze te halen. Als ik em nog eens ga spelen wordt het gewoon weer de originele. :)

0

Aanbevolen voor jou