Final Fantasy 7 Remake vereist 100 GB vrije schijfruimte

Final Fantasy 7 Remake vereist 100 GB vrije schijfruimte

De fysieke versie van Final Fantasy 7 Remake heeft 100 GB aan vrije schijfruimte op de PlayStation 4 nodig.

Dat blijkt uit een foto van de achterkant van de Zuid-Koreaanse versie van het hoesje, die online geplaatst werd door Twitter-gebruiker Pixelbuster. Op de foto is duidelijk te zien dat er 100 GB aan vrije ruimte vereist is.

Hoewel het om de fysieke editie van de game gaat, worden games tegenwoordig in hun geheel geïnstalleerd op consoles. De disk is vanaf dat moment vooral een soort van licentie waarmee een game opgestart kan worden. De PS4-game komt op twee blu-ray-disks.

Final Fantasy 7 Remake is vanaf 10 april beschikbaar op PlayStation 4. Square Enix geeft de gehele klassieke rpg een nieuw jasje, maar deze game beslaat alleen het eerste deel van de complete game. Wanneer de volgende delen uitkomen is nog niet bekend.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet nog wel dat ik vroeger al onder de indruk was van Startrek Armada 2, die was bijna 1,5gig. Tot nu toe spant Cod: MW de kroon met 125gig install en 50gig pet patch. Weet ff niet hoe groot mn map is op dit moment.

0
test

@HunterSeeker die was bij mij laatst zo’n 167gb, was er eigenlijk wel een beetje klaar mee en heb hem verwijderd.

0
test

Jeetje 100gb, wel fijn dat je de hele game op 2 disc's krijgt.

0

@DaFixer83 ja dat is sarcasme? Je schiet er niets mee op alleen. 100 GB...puffff zit nog een oude 500GB in m'n PS4, The Division 2 en F1 2019 waren ook al een aanslag op m'n HDD...Nog aanraders voor een goedkope grote 2 of 3 TB HDD??

0
test

G@EdwinVP ik heb zelf een 2TB externe schijf van seagate van 80 euro. Heel makkelijk op de USB poort aan te sluiten. En ook vrij klein van formaat.

0
test

@EdwinVP niet echt, bij Spyro kreeg je alleen deel 1 op disc en de rest moest je downloaden... Ik had ook 500gb in mijn first gen PS4, nu zit er een 2TB SSHDD en dat werkt prima.

0

Aanbevolen voor jou