Final Fantasy 7 krijgt eigen Monopoly-bordspel | Gamer.nl

Final Fantasy 7 krijgt eigen Monopoly-bordspel | Gamer.nl

Final Fantasy 7 krijgt een eigen Monopoly-bordspel. Liefhebbers kunnen het spel op 14 april 2017 verwachten.

Het bordspel wordt gemaakt door Merchoid, die zijn gespecialiseerd in het maken van merchandise voor games. Het is al bijna twintig jaar geleden dat Final Fantasy 7 voor het eerst verscheen op PlayStation. De game is inmiddels ook te spelen op Playstation 4, PlayStation 3, PlayStation Portable, pc, en IOS. Daarnaast wordt er gewerkt aan een remake.

In de foto hieronder is te zien hoe de doos er mogelijk uit gaat zien. Spelers kunnen volgens Merchoid verwachten dat veel personages en gebieden uit de game verwerkt worden in het bordspel. 

"Het is het favoriete bordspel van ieder gezin in een Final Fantasy 7-jasje, dus zal het spel onder andere de personages Cloud, Aeris, Sephiroth en alle andere favoriete personages en locaties bevatten", aldus Je ica Adams van Merchoid. "Of je nou van plan bent om huizen te kopen of een Mako-kerninstallatie te bouwen, spelers komen er al snel achter wat de ware aard is van het kwaadaardige karakter van Sephiroth wanneer hij weer eens veel te veel rente in rekening brengt."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou