'Final Fantasy 16 richt zich op actie'

'Final Fantasy 16 richt zich op actie'

Er zijn meer details over Final Fantasy 16 naar buiten gekomen. Zo richt het spel zich meer dan vorige delen vooral op actie.

Dat liet producent Naoki Yoshida weten in de Game Hack-rubriek van de Tokyo FM-radioshow One Morning. Gematsu plaatste vertaalde informatie van de uitzending.

Volgens Yoshida bevat de nieuwe Final Fantasy-game "verhaal en actie". Ook werd hij gevraagd hoe het zit met spelers die niet goed zijn in actiegames. "We willen dat spelers van het verhaal kunnen genieten, dus we werken aan een modus voor spelers die zich willen richten op het verhaal. Maar de game wordt sowieso makkelijk en soepel speelbaar. Maak je niet teveel zorgen."

Verder meldde Yoshida: "Ik kom uit een generatie dat de Final Fantasy-games vanaf het eerste deel speelt - ik ben al bijna 50. Ik denk dat de Warriors of Light in hun eigen wereld zijn opgegroeid, dus ik wil een Final Fantasy-wereld creëren waar mensen die zowel het goede als het slechte van de realiteit kennen passie voor kunnen hebben. Volwassen worden komt met bepaalde ontberingen, dus ik wil dat mensen die zijn opgegroeid met Final Fantasy en de realiteit begrijpen kunnen genieten en er iets uit kunnen halen, iets om over te denken hebben."

Final Fantasy 16 werd tijdens de tweede presentatie van PlayStation 5 vorig jaar onthuld en moet op een onbekende datum tijdelijk exclusief voor PlayStation 5 verschijnen. Het spel heeft in tegenstelling tot veel recente delen een Middeleeuwse setting.

Watch on YouTube
Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ja want dat heeft de serie nodig, om vooral meer te gaan lijken op de dozijnen andere action slashers :/ Ik zou wel weer eens een keertje wat minder edgy teens willen zien en meer fantasie, zoals Final Fantasy 9.

0
test

@gimbal2 idd ff9 is ook mijn favoriet. Ff12 is ook een goede.

0

"Final Fantasy 16 richt zich op actie" Nee bedankt. Ik sla het wel over.

0

Aanbevolen voor jou