Final Fantasy 15-regisseur heeft ideeën voor pc-versie | Gamer.nl

Final Fantasy 15-regisseur heeft ideeën voor pc-versie | Gamer.nl

Hajime Tabata, regisseur van Final Fantasy 15, heeft in een interview zijn ideeën voor een eventuele pc-versie van de rpg uitgelegd.

Tegenover Famitsu (via Gematsu) zegt Tabata "Ik wil de game op pc uitbrengen als een technische uitdaging. Ik wil pc-gebruikers Final Fantasy 15 op krachtige systemen tonen, en we willen het zelf ook zien." In het interview bespreekt hij ook eventuele exclusieve features voor Final Fantasy 15 op pc: "Ik wil proberen te ontwikkelen voor pc om een unieke manier van spelen aan te bieden met exclusieve mogelijkheden op pc door het gebruik van bijvoorbeeld mods". Andere mogelijkheden voor de pc-versie worden niet besproken.

In het interview zegt Tabata tevens dat de virtual reality-content voor Final Fantasy 15 nog steeds in ontwikkeling is. Hij geeft wel aan dat ze nog niet ver genoeg gevorderd zijn om een releasedatum aan te kondigen.

Een pc-versie van Final Fantasy 15 is nog niet bevestigd door Square Enix. Gebruikers op PlayStation 4 en Xbox One kunnen nu al aan de slag met de rpg.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou