Final Fantasy 15 en Wolfenstein: Youngblood deze week naar Xbox Game Pass

Final Fantasy 15 en Wolfenstein: Youngblood deze week naar Xbox Game Pass

Microsoft heeft een aantal nieuwe titels voor Xbox Game Pass bekendgemaakt. Onder andere Final Fantasy 15 en Wolfenstein: Youngblood worden aan de dienst toegevoegd.

Vanaf 6 februari zijn Final Fantasy 15 en Wolfenstein: Youngblood beschikbaar voor Xbox Game Pass op console. Deze titels verschijnen ook "binnenkort" voor Game Pass op pc.

Vervolgens verschijnt de puzzelgame Death Squared op 13 februari voor Game Pass op Xbox One. Ook wordt de 2D-platformer Death's Gambit binnenkort beschikbaar voor pc-leden. In het bericht wordt tevens bekendgemaakt dat de bèta voor de Ninja Theory-game Bleeding Edge van 14 tot 16 februari beschikbaar is.

Binnenkort verdwijnen de games Disney Epic Mickey 2, Jackbox Party Pack 2, Pumped BMX Pro, Rage en Shadow of the Tomb Raider van Xbox Game Pass. Leden van de dienst kunnen tijdelijk deze titels aanschaffen met 20% korting om door te kunnen blijven spelen.

Gisteren kondigde het bedrijf aan dat Xbox Game Pass Quests een grote update hebben gekregen. Er zijn meer dan 90 quests die leden kunnen behalen om Microsoft Rewards Points te verdienen. Deze punten kunnen vervolgens worden ingeleverd om donaties te doen, cadeaubonnen te ontvangen of mee te doen aan speciale prijsvragen.

Game Pass is beschikbaar op Xbox One en pc - de line-up verschilt per versie - en biedt spelers de mogelijkheid om voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang te krijgen tot de games in die bibliotheek. Ondertussen zijn er al ruim honderd games voor spelers om gebruik van te maken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ff15 even spelen en wolvenstein young blood ook maar even een kans geven

0

@hulstpower Jezus ff15 grote install! 136 gb

0
test

@ToMaX99 ach zet me xbox op standby altijd gaat ie downloaden en morgen is ie wel weer binnen als ik ga gamen

0

Goede games weer. Echt een toffe service, ik geef minder geld uit als ooit en ik speel veel meer games!

0

Aanbevolen voor jou