Final Fantasy 14 meest winstgevende Final Fantasy-game ooit

Final Fantasy 14 meest winstgevende Final Fantasy-game ooit

Final Fantasy 14 is de meest winstgevende Final Fantasy-game ooit geworden. Er zijn inmiddels meer dan 24 miljoen spelers.

Dat heeft Final Fantasy 14-regisseur Naoki Yoshida aan de pers laten weten tijdens het tonen van de nieuwe uitbreiding Endwalker. De mmo begon met de lancering van A Realm Reborn - een reboot van de oorspronkelijke game - met 4 miljoen spelers en bereikte bij de derde uitbreiding Stormblood 10 miljoen spelers. Nu zijn dus de 24 miljoen spelers bereikt.

"Het is misschien niet netjes van mij om te zeggen, maar op zakelijk gebied hebben we veel succes kunnen boeken", aldus Yoshida. "We gaan in de toekomst zoveel mogelijk investeren om er voor te zorgen dat spelers van deze game kunnen blijven genieten."

Endwalker, de nieuwe uitbreiding voor Final Fantasy 14, komt op 23 november uit op pc, PlayStation 4 en PlayStation 5. In Endwalker moet het verhaal rondom Hydaelyn en Zodiark, dat in 2013 met A Realm Reborn begon, worden afgerond. Spelers reizen naar Hydaelyn en zelfs naar de maan. Square Enix noemde Endwalker eerder al een nieuw begin voor de game, aangezien de weg wordt vrijgemaakt voor een nieuw tijdperk.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

stormblood is toch de 2e uitbreiding, niet de 3e ?

0
test

@DigitalHeekie was dat niet heavensward?

0

@water 1.0 > Realm Reborn (de reboot, geen uitbreiding) > Heavensward (1ste uitbreiding) > Stormblood > Shadowbringers > Endwalkers

0

Niet zo moeilijk wanneer je een MMO met subscriptie bent, maar na Heavensward & Shadowbringers heeft het het wel verdiend. Hopelijk word hij niet teveel afgeleid door FF16 en word Endwalkers niet een nieuwe Stormblood

0

Aanbevolen voor jou