Final Fantasy 14: A Realm Reborn geteisterd door DDoS-aanvallen | Gamer.nl

Final Fantasy 14: A Realm Reborn geteisterd door DDoS-aanvallen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Door de DDoS-aanvallen kunnen sommige spelers niet inloggen of worden ze van de server gegooid. De ontwikkelaar probeert de problemen zo snel mogelijk op te lo en, maar kan weinig doen zo lang de aanvallen voortduren. World of Warcraft was onlangs ook slachtoffer van DDoS-aanvallen.

Eerder kreeg de Final Fantasy-mmo een pc-demo waarmee spelers het spel veertien dagen uit konden proberen. Square Enix liet ook weten dat Final Fantasy 14 in de lente van 2015 zijn eerste uitbreiding krijgt, genaamd Heavensward. Deze voegt onder andere een nieuw ras, luchtschepen en nieuwe gebieden met nieuwe kerkers en raids toe.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou