Filmproducent Bruckheimer werkt aan twee games | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Bruckheimer richtte in 2007 Jerry Bruckheimer Games Studio op en meldt nu dat de studio twee games in ontwikkeling heeft. "We zijn twee games aan het opstarten. We zijn ze al aan het ontwikkelen. We hebben twee erg getalenteerde ontwikkelaars die eraan werken." Mogelijk gaat het hier om voormalig Ubisoft-medewerker Jay Cohen en Halo 3's producent Jim Veevaert, die vorig jaar bij de nieuwe studio gingen werken.

Bruckheimer geeft verder geen details over de games die hij in ontwikkeling heeft. Vooralsnog is hij druk met het promoten van de nieuwe Prince of Persia-film die volgende maand in de bioscopen draait, waarin ster Jake Gyllenhaal de rol vertolkt van de prins. "Het is een Shakespeare-achtig verhaal over drie broers. Eén groeide op straat op en werd geadopteerd door de koning. In die tijd hadden zonen de gewoonte om hun vader te vermoorden om zelf koning te worden. Maar deze geadopteerde jongen kan nooit koning worden." Volgende maand verschijnt tevens de game die losjes gebaseerd is op de film. Deze wordt echter ontwikkeld door Ubisoft.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou