Film van Dead Island in de maak | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De film Dead Island is een innovatie binnen het zombiegenre vanwege zijn focus op menselijke emoties, familiebanden en niet lineaire verhaalvertelling", verklaart Lionsgate. De baas van het filmbedrijf, Joe Drake, voegt daar aan toe: "Net als de honderden journalisten en miljoenen fans die zo gepa ioneerd en mondig waren over de Dead Island-trailer, waren wij met stomheid geslagen."

"Dit is precies het soort product dat wij willen aanpa en naar film bij Liosngate - het is geraffineerd, brutaal en een verheffing van een genre dat we kennen en waar we van houden. Het heeft ook merkbekendheid opgebouwd over de wereld en heeft potentie om uit te groeien tot een franchise." De film wordt geproduceerd door Sean Daniel, eerder producer van films als The Mummy, Dazed and Confused en Tombstone. Wanneer de film moet uitkomen en wie de hoofdrollen op zich zullen nemen, is nog onbekend.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou