Fifa Ultimate Team staat op disc Fifa 12 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Fifa Ultimate Team is een spelmodus waarin gamers hun favoriete team kunnen samenstellen door de beste voetballerkaarten te verzamelen. Dit doen zij door setjes digitale kaarten te kopen. Spelers kunnen hun teams opbouwen, managen en strijden tegen andere spelers.

EA belooft dat de game toegankelijker zal zijn voor nieuwe Ultimate Team-spelers. Daarnaast geeft het ervaren spelers juist een voorsprong, zij kunnen op de officiële website vanaf twintig september beginnen met het maken van hun team. Wanneer ze dat doen krijgen zo ook enkele gratis voetballer-packs.

Demo

EA Sports maakte verder bekend dat er een Fifa 12-demo wordt gelanceerd op 13 september. De game zelf komt op 29 september uit in Europa, voor verschillende platformen, waaronder PC, PlayStation 3, Wii en Xbox 360.

Volg de Gamescom op Gamer.nl


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou