Activiteit op sportveld gekoppeld aan Fifa Mobile-progressie dankzij chip

Activiteit op sportveld gekoppeld aan Fifa Mobile-progressie dankzij chip

EA heeft in samenwerking met Google en Adidas een chip ontwikkeld die het mogelijk maakt om een team in Fifa Ultimate Team Mobile te trainen met echt voetbal.

Het is een technologie die eerder werd gebruikt in bijvoorbeeld Pokémon GO en de stappenteller in de Nintendo DS. Nu koppelen Adidas, EA en Google deze techniek aan een Fifa Ultimate Team Mobile met een chip in Adidas-schoenen.

De chip bevindt zich in de zool van een stel voetbalschoenen houdt de activiteit bij tijdens het spelen van de daadwerkelijke sport. Het enige wat spelers hiervoor moeten aanschaffen is de zool met de GMR. De data die de chip ontvangt wordt gebruikt om de prestaties van de virtuele spelers te verbeteren.

De zool is vanaf vandaag beschikbaar in de Adidas-winkel.

Fifa zool

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kortom een gewoon veredelde stappenteller. Wil je je sportprogressie bijhouden koop dan een simpel GPS horloge dat je kunt koppelen aan strava/runkeeper.

0
test

@StormFox Dit is bedoeld voor voetballers, en als je amateur voetbal speelt mag je op het veld tijdens de wedstrijd geen horloge dragen, zo'n zool is dan ideaal en valt binnen de regels van de KNVB (en andere competities net zo). Overigens is de tag in staat om bewegingen te detecteren die specifiek zijn voor voetballers, dus niet alleen stappen, maar ook sprintsnelheid en schietkracht.

0

Aanbevolen voor jou