Fifa Street komt in maart | Gamer.nl

Fifa Street komt in maart | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het vierde deel in de Fifa Street-serie wordt gemaakt door de studio die ook de Fifa-veldvoetbalgames maakt. Fifa Street zal dan ook gebruikmaken van een aantal technieken die in Fifa 12 zijn geïntroduceerd, zoals de Player Impact Engine en Precision Dribbling. Daarnaast zal de voetbalgame de EA Sports Football Club-functie ondersteunen.

Het spel bevat zowel straatvoetbal als zaalvoetbal, en laat gamers potjes vijf-tegen-vijf en zes-tegen-zes voetballen in tientallen omgevingen. De bekende voetballers kunnen twee keer zoveel trucjes uitvoeren als de spelers in Fifa 12 en daarbij gebruikmaken van de muren die om de voetbalpleintjes staan. Volgens EA Sports wordt Fifa Street de meest authentieke straatvoetbalgame ooit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou