Fifa 20 heeft meer dan tien miljoen spelers

Fifa 20 heeft meer dan tien miljoen spelers

Fifa 20 is inmiddels door meer dan tien miljoen gamers gespeeld, zo laat Electronic Arts weten.

Het is niet duidelijk of daarmee bedoeld wordt dat Fifa 20 ook al meer dan tien miljoen keer is verkocht. Wel is gecommuniceerd dat de meer dan tien miljoen spelers samen al meer dan 450 miljoen wedstrijden hebben gespeeld, meer dan 1,2 miljard goals hebben gescoord en meer dan vijf miljoen Volta-avatars hebben gecreëerd.

Fifa 20 is sinds 27 september beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, pc en Switch. De Switch-versie betreft de Legacy-edition van de game. Gamer.nl recenseerde Fifa 20 en gaf een 7: "Fifa 20 mag gezien worden als Fifa 19: deel 2. Ondanks enkele wijzigingen blijven een aantal van de frustraties uit het vorige deel overeind staan. Zowel offline als online modi kennen kleine verbeteringen, maar uiteindelijk is de gameplay niet vernieuwend genoeg om je lang bezig te houden."

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

10 miljoen schaapjes.. ;-)

0

@kleinekoosjer heerlijk! Ik ben een slaaf van EA en laat me elk jaar weer opnieuw naaien met een kleine update voor €60,- en honderden euro's aan in game pakjes. En weet je wat...I fucking love it!! Ik speel het met een groep van 10 vrienden al jaren en heb er super veel plezier aan. Hier EA pak mijn geld en desnoods trek ik aan de pik van EA als ik maar lekker Fifa kan spelen met mijn maten. Ik open nog een pakje dadelijk en ga morgenavond weer lekker met mijn maten en een pilsje fifa spelen! Proost

0
test

@Ruygy Ik neem aan dat dit een grap is? Of ben je echt zo'n chimpansee?

0
test

10 miljoen mensen zijn er dus weer ingestonken door EA

0

Aanbevolen voor jou