Fez volgende week gratis via Epic Games Store verkrijgbaar

Fez volgende week gratis via Epic Games Store verkrijgbaar

Fez is vanaf 22 augustus tot en met 29 augustus gratis verkrijgbaar via de Epic Games Store.

Elke week biedt Epic één of meerdere gratis games aan via zijn digitale winkel, en deze week zijn dat Hyper Light Drifter en Mutant Year Zero. Vanaf 22 augustus verschijnt Fez echter op de Epic Games Store, en dan is het spel meteen een week lang gratis verkrijgbaar.

Fez verscheen begin dit decennium op Xbox 360 en pc en kwam daarna ook naar PlayStation 3, PlayStation 4 en iOS. De puzzel-platformer laat spelers een tweedimensionale wereld verkennen. Dankzij het speciale petje van het hoofdpersonage kan hij de 2D-wereld echter van vier verschillende kanten bekijken, wat de nodige puzzels met zich meebrengt.

Gamer.nl gaf Fez een 9 en schreef: "Aan het oppervlak lijkt Fez enkel een charmante platformgame met een leuke 3D-twist. Maar naarmate je dieper duikt in de wondere wereld vol fraaie plaatjes en prachtige chiptune-muziek, onthult zich een tweede game binnen Fez: Een briljant puzzelspel dat je tot diep in de nacht laat staren naar je scherm en stevig onder de huid kruipt."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaaf spel, heb er ooit flink wat tijd in gestopt.. maar het is echter wel een bizar spel; ik raakte constant de weg kwijt en twijfelde iedere keer of ik wel voortgang had geboekt. Ik geloof niet dat ik hem heb uitgespeeld.. het werd te weird en ik miste een doel.

0
test

@kleinekoosjer Geweldig spel inderdaad. Het doel was wellicht niet altijd even duidelijk, maar het spel tot de normale 100% uitspelen was niet alles in ieder geval. Als je alles goed begreep (en dus de taal leert die zich bevindt in het spel) kon je het uitspelen tot 209.4% Voor mij was het zeker de moeite waard om het helemaal uit te spelen, uitdagend maar te doen.

0

Aanbevolen voor jou