Ferrari eindelijk in Gran Turismo, plus trailer en gameplay | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het nieuws dat GTHD echt een game gaatzijn, is bij velen niet goed gevallen. Zeker niet aangezien we voorde auto's en tracks in Cla ic moeten betalen. Deze versie zal echtergenoeg leuke aspecten hebben (online play en 20 auto's per race) ommensen tot een aankoop te bewegen.

Premium lijkt achter veelintere anter te worden. Deze versie wordt gepresenteerd als eensoort beta van GT5. We kunnen dus veel verwachten van Premium op hetgebied van graphics en physics. Schade aan de auto's staat in de planning.

Het leukste gaat echter nogkomen. Ferrari zit eindelijk in de game! Hoewel het nog nietofficieel is aangekondigd, kan er geen twijfel over bestaan. Deofficiëletrailer toont zeer duidelijk een ferrari. Tot slot nogeen paar screenshots van de Premium versie en gameplay footage van deCla ic versie.Bedenk wel, het gaat hier dus niet om GT5 maar om een voorlopigeversie van de game inclusief een high-res versie van GT4 met extra's.Beide versie worden geleverd in één game.Check meer screenshots van beide versies op de officiële site. Een nieuwe track, genaamd Eiger is ook te zien.

Opties in Cla ic


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou