Features nieuw Xbox 360-dashboard bekendgemaakt | Gamer.nl

Features nieuw Xbox 360-dashboard bekendgemaakt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ook worden er voortaan suggesties gedaan bij het kiezen van een gamertag, als blijkt dat een bepaalde naam al bezet is en krijgt Xbox Live Marketplace een nieuwe indeling waardoor het voortaan minder stappen kost om een titel te downloaden. Eerder was al bekend dat geluidskwaliteit van de voice-chatfunctie wordt verhoogd en dat de Avatars een nieuw uiterlijk krijgen, waardoor ze geschikter zijn voor Kinect.

Verder zijn de functionaliteiten met betrekking tot draadloos internet verbeterd en hoeven Xbox 360-profielen niet langer per se uitgelogd te worden met de controller die aan dat profiel gekoppeld is. De laatste verandering is terug te zien in de manier waarop volledig uitgespeelde spellen in beeld komen binnen het Dashboard. Deze zullen na de update allemaal getoond worden, in plaats van slechts een deel hiervan zoals nu nog het geval is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou