F.E.A.R. voor de PS3 bevestigd op 20 april met extra content | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Oorspronkelijk was de PS3-overzetting van de veelgeprezen first-person shooter F.E.A.R. een launchtitel voor Sony's console. Het ontwikkelen duurt echter wat langer en de releasedatum is vastgepind op 20 april. Deze versie van F.E.A.R. zal een exclusief wapen krijgen, namelijk de automatische shotgun. De dubbele machinepistolen van de 360-versie zijn echter niet aanwezig.

Bovendien zal deze versie, net als de 360-versie, een extra mi ie bevatten waarin uit de doeken wordt gedaan hoe het oorspronkelijke Special Force Operational Detachment waarnaar de F.E.A.R.-leden naar op zoek zijn wordt afgeslacht. Deze extra mi ie zal overigens wel afwijken van de 360-versie ervan.

F.E.A.R. op de PS3 bevat geen Sixaxis-bewegingsbesturing. Online multiplayer voor 16 man is inbegrepen, plus instant action mi ies waarbij je in zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk slechteriken moet omleggen. Als F.E.A.R. het goed zal doen op de PS3 is het mogelijk dat de PC-uitbreiding Extraction Point ook erop zal verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou