Fast travel in The Witcher 3 heeft geen laadscherm op Xbox Series X

Fast travel in The Witcher 3 heeft geen laadscherm op Xbox Series X

Een YouTuber heeft gameplay van The Witcher 3 draaiende op Xbox Series X online geplaatst. Daaruit blijkt dat er geen zichtbaar laadscherm is wanneer men fast travel gebruikt in de game.

Normaliter moeten spelers enkele tientallen seconden wachten wanneer ze in The Witcher 3: Wild Hunt een locatie aanklikken op de kaart en daar naartoe reizen. In onderstaande video is te zien hoe het laden zo snel gaat, dat er geen echt laadscherm te zien is. Dit is in de video te zien

Watch on YouTube

.

De YouTuber, genaamd rubhen925, meldt wel dat hij de game backward compatible op een Series X speelt zonder dat de update voor de game beschikbaar is. Het snelle laden wordt dus puur mogelijk gemaakt door de SSD-schijf in de console, en niet door optimalisatie van CD Projekt Red.

De ontwikkelaar maakte eerder al bekend aan een next-gen update voor de game te werken. Die update moet in 2021 uitkomen en is gratis voor iedereen die de game al heeft op de huidige generatie consoles.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

zo dat is lekker snel. Vraag me af als je load naar ander gebied dus de eilanden.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik ben kort geleden begonnen metThe Witcher 3 nu op m'n launch PS4, dit ziet er naast de laadtijden al een heel stuk beter uit. Ben benieuwd!

0

Aanbevolen voor jou