Fans van Halo 2 krijgen gratis toegang tot bèta Halo: Reach | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Onlangs maakte Microsoft bekend dat het bedrijf de support van de originele Xbox Live-service plat gaat leggen per 15 april. Hiermee dupeert Microsoft een groot aantal Halo 2-fans die de game nog altijd spelen. Microsoft biedt daarom de grootste fans van Halo 2 gratis toegang tot de bèta van Halo: Reach. Daarnaast krijgen ze drie maanden gratis een Xbox Live Gold-abonnement en 400 Microsoft punten om te besteden op Xbox Live.

Halo 2

Het uit 2004 stammende Halo 2 is al zes jaar online te spelen via de originele Xbox en via de Xbox 360. Het spel is vanaf 15 april nog altijd offline te spelen. Halo: Reach moet later dit jaar op Xbox 360 verschijnen en speelt zich af voor de reeds verschenen Halo-games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou