Fans speculeren over Final Fantasy 16-onthulling deze woensdag

Fans speculeren over Final Fantasy 16-onthulling deze woensdag

Fans speculeren dat Final Fantasy 16 onthuld wordt tijdens Sony's PlayStation 5-livestream aanstaande woensdag.

Square Enix-topman Shinji Hashimoto, die op dit moment 'brand manager' van de Final Fantasy-reeks is, retweette de aankondiging van Sony's aankomende PS5-evenement op Twitter. Kort daarna verwijderde hij de retweet weer. Deze actie was voor veel fans opvallend genoeg om een mogelijke onthulling van Final Fantasy 16 te verwachten.

Speculatie over Final Fantasy 16 houdt al langer aan. Kort geleden werden mogelijk officiële Twitter-accounts voor Final Fantasy 16 ontdekt die vooralsnog gesloten voor gebruik zijn. Ook is het al geruime tijd geleden dat het vorige deel, Final Fantasy 15, uitkwam.

Vooralsnog is het echter niet bevestigd dat Final Fantasy 16 aanstaande woensdag wordt onthuld. Het PlayStation 5-evenement wordt op die dag om 22:00 uur Nederlandse tijd uitgezonden.

 
Final Fantasy XVI

Aanbieding

Final Fantasy XVI kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zou me niets verbazen als ze Project Athia weer laten zien en het ter plekke "omdopen" naar Final Fantasy XVI, een beetje zoals ze dat met Versus XIII en XV gedaan hadden. De stijl is wel anders, dus ik denk niet dat FFXVI en Athia stiekem hetzelfde zijn, maar wie weet. Zou ook een aankondiging kunnen zijn rondom FFXIV, de MMO, dat deze in de launch windows extra opties en support krijgt als mensen hun PS4 versie op de PS5 spelen.

0

Ik moet nog aan ff15 beginnen. Vernomen dat deze game niet heel goed is. Wordt me eerst final fantasy game

0

Aanbevolen voor jou