Fan maakt uitgebreid concept voor PUBG-map in Scandinavië | Gamer.nl

Fan maakt uitgebreid concept voor PUBG-map in Scandinavië | Gamer.nl

Een fan van PUBG heeft een concept gemaakt voor een nieuwe map gebaseerd op het terrein dat men voornamelijk vindt in Scandinavië.

Nils Westgårdh, een profe ionele artdirector uit Zweden heeft de map samen met een vriend bedacht. Westgårdh heeft onder andere voor Activision gewerkt.

Het volledige concept, genaamd Nördheim, is uitgewerkt met een getekende map en wordt op deze site uitgebreid omschreven. Zo worden alle verschillende soorten weersomstandigheden, voertuigen, wapens en locaties gedetailleerd. Er bestaat binnen het concept ook een sneeuwstorm. Deze sneeuwstorm is te vergelijken met de rode zone in PUBG waar in originele maps bommen vallen. De sneeuwstorm kan de speler alleen niet vermoorden, maar doet wel schade en maakt veel lawaai.

Media has no description

Locaties, zoals een kluis voor zaden worden geïntroduceerd. Deze is gebaseerd op de bekende Wereldzadenbank in Spitsbergen, Noorwegen. In het concept staan verder ook ski's en sneeuwscooters als transportmiddelen genoemd. Daarnaast mist de weesomstandigheid waar de aurora borealis de hemel groen kleurt niet. Tevens is het mogelijk om de locatie van tegenstanders op te sporen door bloedsporen te volgen die in het sneeuw blijven staan.

Media has no description

Westgårdh vertelt aan RockPaperShotgun dat dit idee honderd uur heeft gekost om te maken. Het is nog maar even afwachten of dit soort ideeën worden opgepikt door de makers van PUBG. We weten wel dat er een nieuwe map op komst is voor PUBG. Laatst kondigde PUBG Corp. aan dat ze in maart bekend maken welke plannen ze precies hebben voor de toekomst van de battle royale-game.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou