Fan maakt PS1-versie van Cyberpunk 2077

Fan maakt PS1-versie van Cyberpunk 2077

Een fanatieke Cyberpunk 2077-fan heeft een PlayStation 1-versie van het spel in de PlayStation 4-game Dreams gemaakt .

In

Watch on YouTube

van de YouTuber Bearly Regal is de demake van Cyberpunk 2077, of Cyberpunk 1997 zoals hij de game zelf noemt, te aanschouwen. De game is volledig gemaakt in Dreams, een creatieve game dat spelers in staat stelt om de meest bijzondere werelden te maken. Alles is gebouwd met een klassieke pixel artstijl .

De video begint met een korte rondleiding in de thuisbasis van de protagonist. Hier kunnen spelers ontspannen, missies accepteren en hun statistieken verbeteren. Bovendien kunnen spelers het appartement volledig personaliseren. Er is ook een persoonlijke wapenopslag aanwezig. Hier kunnen wapens worden opgeslagen en bepaalde uitrustingen worden geselecteerd. Vooralsnog is echter alleen de 9mm Vindicator te zien, het standaardwapen van een politieagent.

Vervolgens gaat de YouTuber naar buiten en toont hij hier de markt die aan het appartement grenst. Hier kunnen spelers verschillende goederen kopen en verkopen. Verder vertelt Bearly Regal dat het aantal bezoekers beïnvloed wordt door tijdstip. Een aantal van deze bezoekers kunnen worden aangesproken en op deze manier kunnen er zijmissies worden ontgrendeld.

Ten slotte toont de ontwikkelaar Night City. Spelers kunnen hier rondrijden in een politieauto met een topdown-perspectief. Volgens de ontwikkelaar reageert de wereld op de speelstijl van de speler en dat geldt ook voor het verhaal.

Benieuwd hoe Bearly Regal dit allemaal heeft gemaakt? Bekijk dan

Watch on YouTube

een video waarin hij het een en ander uitlegt over de ontwikkeling van Cyberpunk 1997.

Hieronder kan je de korte tour door Cyberpunk 1997 bekijken.

Watch on YouTube
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou