Fan maakt indrukwekkende trailer voor PlayStation 5-controller

Fan maakt indrukwekkende trailer voor PlayStation 5-controller

Een PlayStation 5-fan, die niet kan wachten op de onthulling van de nieuwe console van Sony, heeft alvast een eigen, zeer realistische trailer gemaakt voor de aankondiging van de Dual Shock 5-controller.

3D-designer Giuseppe Spinelli (ook wel bekend als

Watch on YouTube

) heeft een video gemaakt waarin de aankondiging van de PS5-controller te zien is. Hij heeft daarvoor 3D-modellen gebruikt die niét gebaseerd zijn op patenten en vroege foto's van de controller, maar heeft hij vooral zijn eigen wensen in het design gestopt.

'Zijn' Dual Shock 5-controller heeft veel overeenkomsten met de Xbox Elite Series 2-, Razer en Nacon-controllers. De sticks zijn bijvoorbeeld verwisselbaar en heeft de Dual Shock 5 ook een luxe opbergtasje, wat niet ongebruikelijk is bij duurdere controllers. Daarnaast maakt zijn ontwerp eveneens gebruik van USB-C.

Ook heeft Spinelli aan de achterzijde twee extra schouderknoppen/back paddles toegevoegd: G1 en G2 waarvan de gevoeligheid ogenschijnlijk in te stellen is. De back paddles zijn verwijderbaar en kunnen door middel van software gemapt worden.

Spinelli heeft nog behoorlijk wat andere indrukwekkende snufjes in zijn design gestopt, die in video hieronder te zien zijn.

Watch on YouTube

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helemaal mooi

0
test

Aan de header te zien durf ik wel een gokje te wagen zonder het bekeken te hebben: - goddelijke/epische muziek dat na een paar seconden een dikke dubstep beat krijgt. - allemaal onderdeeltjes die in elkaar vallen waar je eigenlijk niet wijzer van wordt maar wel erg cool visueel gezien - nog wat meer van het bovenstaande. Misschien worden de knopjes ingedrukt door een onzichtbaar persoon. Goed, tijd om 'm te kijken Edit; oke ik had meer onderdeeltjes die in elkaar vallen verwacht

0

Aanbevolen voor jou