Family Guy Online in open bèta | Gamer.nl

Family Guy Online in open bèta | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Geïntere eerde gamers kunnen zich inschrijven op de website, waarna ze gefaseerd tot de bèta worden toegelaten volgens de regel wie het eerst komt, het eerst maalt. Mensen die zich al eerder hadden geregistreerd, ontvangen inmiddels codes voor de testversie van de MMO. De bèta zal een korte tijd lopen, melden de makers, hoe lang wordt echter niet gespecificeerd.

Kort na het opengaan van de bèta is de tool om eigen personages te maken, de Family Guyzer, offline gehaald. Een reden hiervoor werd niet gegeven. Volgens website VG247 kan dit iets te maken hebben met het feit dat de tool een te grote druk op de servers uitoefende. Een andere uitleg is dat spelers de optie om eigen foto's te uploaden met de Family Guyzer misbruikten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou