Fallout Shelter haalt meer geld binnen dan Candy Crush Saga | Gamer.nl

Fallout Shelter haalt meer geld binnen dan Candy Crush Saga | Gamer.nl

Op de lijst van mobiele games die dagelijks het meeste geld binnenhalen, staat het maandagochtend verschenen Fallout Shelter op de derde plek. Daarmee heeft het Candy Crush Saga van de troon gestoten, die geruime tijd op die plek stond.

Cijfers zijn niet bekend, maar Candy Crush Saga heeft in het eerste kwartaal van dit jaar uitgever King 2,55 miljoen dollar per dag opgeleverd. Wel moet gezegd worden dat het alleen om de cijfers van vandaag gaat.

Beide games zijn gratis te downloaden, en vooralsnog is Fallout Shelter alleen op iOS verkrijgbaar. In de game, die hardcore fans van de Fallout-serie moet aanspreken, kunnen spelers hun eigen schuilkelder bouwen en onderhouden en de mensen die er in wonen in leven houden. Hoewel het spel gratis is, kunnen spelers lunchboxen kopen met daarin extra items en mogelijkheden. 

Een volledige nieuwe Fallout-game verschijnt in november. Fallout 4 komt naar pc, Xbox One en PlayStation 4 en draait om het leven op aarde na de apocalypse. Spelers komen uit een schuilkelder en moeten zien te overleven in een drastisch veranderde wereld.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou