Fallout 76-update richt zich op nieuwe spelers en overleven

Fallout 76-update richt zich op nieuwe spelers en overleven

De elfde Fallout 76-update, die halverwege deze maand moet verschijnen, richt zich op de speelervaring van nieuwe spelers. Ook moet het overleven in de wereld van het spel makkelijker worden.

Bethesda heeft in een blogpost meer details gegeven over alweer de elfde update van Fallout 76. In het bericht wordt bekendgemaakt dat de update halverwege deze maand moet verschijnen, nadat deze eerder stond gepland voor begin juli. De reden hiervoor is dat het implementeren van een aantal verbeteringen langer duurder dan vooraf werd gedacht.

De nieuwe update van Fallout 76 maakt een aantal veranderingen om de speelervaring van nieuwe spelers te verbeteren. Zo krijgen spelers van level 15 of lager een sterkere weerstand tegen ziektes, terwijl iedereen onder level 25 straks minder caps hoeft te betalen om het fast travel-systeem te gebruiken. Ook worden de beloningen van een aantal makkelijke uitdagingen aangepast, om beter aan te sluiten bij de behoeften van nieuwe spelers.

Om het overleven in de wereld van Fallout 76 makkelijker te maken, wordt het moeilijkheidsniveau van vijanden in de Ash Heap-, Savage Divide- en Toxic Valley-gebieden verlaagd. Hierdoor hebben spelers een kleinere kans om een vijand van een hoog level tegen te komen in de begingebieden. Ook wordt er een aanpassing gemaakt aan rauwe etenswaren en dranken, zodat deze vijftig procent langer meegaan voordat ze beginnen met bederven.

De update maakt verder verbeteringen aan de beschrijvingen van legendarische items, recepten en mods, zodat deze de volledige eigenschappen van het item tonen in plaats van alleen de eerste eigenschap. Ook wordt er een groot aantal bugs opgelost.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Niet dat ik een beerput wil openen, maar zijn er hier nog recent spelende spelers en hoe is de ervaring tegenwoordig? Of is zelfs met budgetprijzen nog steeds een afrader (dat is toch de algehele concensus sinds het begin?)

0
test

@GRDavies Ik speel het nog dagelijks, zowel de battle royale modus als de gewone modus en ik vermaak me er nog steeds mee. Ik moet wel zeggen dat ik met smacht wacht op de komende updates die ze beloofd hebben maar ik speel dan ook vanaf de BETA dus de aankomende update is niet heel bijzonder voor mij. Misschien dat de nieuwe BR mappen me weer iets vaker laten spelen zoals sommige data-miners hebben gevonden maar ik heb ook nog een behoorlijke backlog te verwerken waar ik maar niet vanaf kom

0
test

Ben nog iedere week in Apalachia. Leuke constructies bouwen, steeds de grens opzoeken. Ik heb nu een betonnen kasteel met foundations gemaakt. Helaas glitchen de vijanden er wel doorheen. Dus ik moet een stukje de lucht in. Er is genoeg te doen. Je moet het alleen niet te vaak spelen dan gaat het vervelen. Ik wissel af met Path of Exile en de Witcher serie.

0

Ik ben pas begonnen met spelen en vond 't eigenlijk wel erg leuk. Als de npc update er is lijkt 't me nog veel beter maar voorlopig al veel vermaak gehad

0

Aanbevolen voor jou