Fall Guys-update introduceert nieuw speelveld

Fall Guys-update introduceert nieuw speelveld

Een grote tussentijdse update van Fall Guys introduceert een nieuw speelveld en brengt een aantal verandering aan in bestaande uitdagingen.

Het tweede seizoen van Fall Guys is inmiddels alweer halverwege. Tijd dat de boel weer een beetje wordt opgefrist, zo dacht ontwikkelaar Mediatonic. In een tussentijdse update brengt de ontwikkelaar de nodige veranderingen aan in bestaande parcours en introduceert het zelfs een compleet nieuw speelveld.

Het nieuwe speelveld heeft de naam Big Fans gekregen en bevat volgens Mediatonic dezelfde spanning als de See Saw-uitdaging maar is meer dodelijk vanwege een flink aantal sneldraaiende messen.

Zoals gezegd zijn ook de bestaande maps hier en daar aangepast. Zo zijn een aantal vallen verplaatst en wordt er nog meer focus gelegd op het middeleeuwse thema van seizoen 2. In de video hieronder kun krijg je alvast een beeld van de veranderingen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver Deze zijn wel een stuk pittiger hoor. Heb ze net gespeeld en met 1 level kwam ik er gewoon niet doorheen.

0
test

@denver Net zo ten dode als No Man's Sky ooit was? Het succes zit hem juist in in zulke simpele levels. Het mag voor jou dan misschien niet genoeg zijn, maar deze game is verre van ten dode opgeschreven.

0
test

Ik vind vooral de random level selecter niet voldoen. Krijg heel vaak dezelfde levels. Echt irritant, als je weet dat er zoveel meer zijn

0

Aanbevolen voor jou