Facebook op zoek naar topman uit game-industrie | Gamer.nl

Facebook op zoek naar topman uit game-industrie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Facebook zoekt naar een leider voor ons Strategisch Partner Development-team om succesvolle partners te vergaren en het aantal uit te breiden", maar ook "om interne en externe partners en belanghebbenden in de game-industrie te beïnvloeden", zo valt te lezen in een vacature op de website.

Games op Facebook

Het bedrijf voegde toe dat deze persoon minstens tien jaar ervaring in de industrie moet hebben, en een team met een hoog prestatievermogen op moet kunnen bouwen en leiden. Dit wijst er volgens Develop op dat Facebook plannen heeft om zijn eigen games op Facebook te ontwikkelen.

Google kocht onlangs nog het bedrijf Slide, dat sociale applicaties voor onder meer Facebook ontwikkelt. Google wil dat bedrijf inzetten om onder andere games te ontwikkelen voor Google Me, het nog te lanceren sociale netwerk van Google.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou