Fable 3 ondersteunt Natal en krijgt in-game microtransacties | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het microtransactiesysteem moet een onderdeel gaan vormen van onder andere de winkels die te vinden zijn in de spelwereld. Volgens Molyneux moeten spelers op deze manier toegang krijgen tot speciale items zonder de spelervaring te onderbreken. Als voorbeeld gaf Molyneux dat speciale wapens bijvoorbeeld verkocht kunnen worden voor bedragen rond één euro. Daarnaast wordt mogelijk het systeem waarmee nu geëxperimenteerd wordt in Fable 2, het opdelen van de spelwereld in kleinere lo e episodes, ook gebruikt in het derde deel.

Natal

Molyneux bevestigde tijdens zijn speech ook dat het spel ondersteuning zal bieden voor Project Natal, hoewel de ontwikkelaar geen voorbeelden gaf van mogelijke implementatie. Fable 3 moet in 2010 verschijnen voor de Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou