F1 2016 lanceert in augustus, Limited Edition aangekondigd | Gamer.nl

F1 2016 lanceert in augustus, Limited Edition aangekondigd | Gamer.nl

De racegame F1 2016 is vanaf 19 augustus beschikbaar. Dit heeft Codemasters aangekondigd in een href="http://blog.codemasters.com/f1/06/f1-2016-first-gameplay-video-release-date/">blogpost</a>. Hiernaast onthulde de ontwikkelaar de eerste gameplaybeelden en informatie over de Limited Edition.</p>

Een video toont de coureurs Daniel Ricciardo en Jolyon Palmer terwijl ze het nieuwe circuit van Baku testen in F1 2016. Dit weekend wordt de eerste Grand Prix ooit gereden in de hoofdstad van Azerbeidzjan. Gameplaybeelden worden afgewi eld met commentaar van de coureurs over de baan en de aankomende Formule 1-game.

Hiernaast is aangekondigd dat een Limited Edition van F1 2016 beschikbaar wordt gesteld. Veel details zijn hier niet over bekend, behalve dat er in-game bonu en en exclusieve ontwerpen voor helmen en laptops zijn inbegrepen in deze versie.

Volgens de ontwikkelaar bevat F1 2016 de meest uitgebreide career-modus die zij ooit hebben gemaakt. Spelers creëren in deze modus een eigen avatar met een nummer en helm naar eigen keus. Het is mogelijk om aan te sluiten bij alle teams die meedoen aan de sport, met ieder eigen doelstellingen en verwachtingen.

F1 2016 is vanaf 19 augustus verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

E3 2016
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou