Extra content Destiny al te zien in game | Gamer.nl

Extra content Destiny al te zien in game | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De bug lijkt slechts in zeldzame gevallen op te treden en zorgt ervoor dat alle content in het spel is vergrendeld. Daarbij zijn plotseling wel mi ies te zien die momenteel nog niet beschikbaar zijn, maar in de toekomst via downloadbare content worden toegevoegd. Het is echter niet mogelijk om die mi ies op te starten; de bug maakt het spel onspeelbaar.

Het gaat hoogstwaarschijnlijk specifiek om de inhoud van de reeds aangekondigde dlc-pakketten The Dark Below en House of Wolves. In de onderstaande video zijn mi ies met die namen te zien. Verder worden de huidige planeten in het spel uitgebreid met enkele verhalende en Strike-mi ies, evenals extra raids. Ook de Crucible krijgt er content bij.

Er zijn geen nieuwe planeten te zien, maar het is onduidelijk of de bug alle geplande nieuwe content blootlegt, of slechts een gedeelte daarvan. Dat er een nieuwe planeet speelbaar wordt via dlc is zodoende niet uitgesloten. Wel lijkt een deel van de nieuwe content al op de discs van Destiny te staan, aangezien sommige spelers via glitches op plekken wisten te komen waar de extra mi ies zich af gaan spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou