Exploits in CoD: Advanced Warfare-maps via patch verwijderd | Gamer.nl

Exploits in CoD: Advanced Warfare-maps via patch verwijderd | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De update is momenteel al te downloaden voor PlayStation 4 en Xbox One. Diverse maps, waaronder Biolab en Greenband, bevatten locaties waarin spelers uit de spelwereld worden gezet, maar nog wel op tegenstanders kunnen blijven schieten. Sommige spelers maken gebruik van deze exploits om de wedstrijd naar hun hand te zetten.

Diverse foutjes zijn via de patch uit de maps gehaald. Daarnaast worden er ook spawnlocaties aangepast. Daarmee moet voorkomen worden dat spelers kunnen afwachten tot gestorven vijanden op bepaalde plekken spawnen en meteen neergeschoten worden. 

De complete lijst met aanpa ingen is op de blog van Sledgehammer Games te bekijken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou