Exit 2 is in ontwikkeling voor PSP | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Het is door Taito bekend gemaakt dat deontwikkelaar bezig is met Exit 2 voor de PSP. Het gaat een vervolgworden op Exit, waarin je als de held genaamd Mr. ESC. mensen moestredden uit noodsituaties. Hierbij was het zaak om uit te zoeken hoede uitgang van een gebouw kon worden gevonden. Voor een impre ie vandeze originele game is hiernog altijd de review te bekijken.

Het nieuwe deel zal wel watveranderingen hebben ondergaan. Natuurlijk moet er nog altijdgevlucht worden uit noodsituaties. De nadruk ligt ditmaal minder opactie en meer op het nadenken. De bewegingen van Mr. Esc warenvoorheen wat log, maar Taito heeft ook deze onder handen genomen. Hijzal in dit deel sneller reageren op de inputs van de speler. Verderzijn er ook nog eens meerdere te gebruiken objecten toegevoegd, zoalsroltrappen en tonnen die kunnen rollen en drijven opwater.

Uiteindelijke zullen er 110 levels aanwezig zijn in degame. Of er ook extra levels zijn te downloaden, zoals in deel 1, isniet bekend. Een releasedatum moet ook nog worden bekend gemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou