Ex-medewerkers 2K Games komen met Epoch voor iOS | Gamer.nl

Ex-medewerkers 2K Games komen met Epoch voor iOS | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ed Orman en Andrew James, de twee ontwikkelaars, brengen Epoch via hun nieuwe studio Uppercut Games uit. Zij hebben het nieuwe bedrijf opgericht om AAA-titels te maken naar de mobiele- en downloadbare games-markt. Epoch staat gepland voor een release in het vierde kwartaal van dit jaar. 

Epoch belooft volgens hen een gestroomlijnde en intense ervaring te worden, waarbij spelers razendsnel moeten kiezen waar zij dekking zoeken en wie zij aanvallen. In het spel moet een robotsoldaat die lang op non-actief heeft gestaan zijn weg vinden door een verwoeste beschaving. Zijn soortgenoten zijn niet langer de mensbeschermende soldaten waar hij ooit deel van uitmaakte en zijn nu geherprogrammeerd om te vechten. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou