Evolve krijgt soundtrack van Dead Space-componist | Gamer.nl

Evolve krijgt soundtrack van Dead Space-componist | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Graves was eerder componist van de Dead Spaces-spellen en de Tomb Raider-reboot. Williams werkte aan Far Cry Instincts en Underworld. Graves componeert de muziek die te horen is als de speler het monster speelt, Williams neemt de Hunters-muziek voor zijn rekening.

In Evolve spelen vier spelers Hunters die het monster moeten verslaan dat bestuurd wordt door een vijfde speler. Deze moet evolueren door kleinere monsters te eten en zo nieuwe vaardigheden vrij te spelen. De Hunters bestaan uit een team van vier verschillende kla es, spelers kunnen kiezen uit twee verschillende personages per kla e. Evolve komt 10 februari uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou