Evolve krijgt Season Pass, nieuw monster onthuld | Gamer.nl

Evolve krijgt Season Pass, nieuw monster onthuld | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De Evolve Hunting Season Pa bevat vier nieuwe speelbare hunters die vanaf de lente verkrijgbaar zijn en drie nieuwe Monster Skins die vanaf de lancering van de game op 10 februari beschikbaar zijn. De Hunter Season Pa kost 24,99 euro. De vier speelbare Hunters zijn ook los te koop voor 7,49 euro.

De Evolve Digital Deluxe Edition bevat zowel de game als de Hunting Season Pa en kost 79,99 euro. Deze kan nu alvast worden aangeschaft op Xbox One en komt binnenkort ook verkrijgbaar voor PlayStation 4. De PC Monster Race Edition tenslotte kost 99,99 euro en bevat o.a. ook de Evolve Hunting Season Pa en extra content wanneer deze beschkbaar komt, waaronder een vijfde speelbare monster en twee nieuwe Hunters.

Tenslotte heeft Turtle Rock Studios het vierde monster, de Behemoth, onthuld. Deze komt dit voorjaar beschikbaar voor 14,99 euro en is onderdeel van het Monster Expansion Pack. Daarbij komt het monster ook gratis beschikbaar voor iedereen die de game reserveert. Vanaf donderdagavond 18:00 uur start de open bèta van de game op Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou